Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Fragomovie By Xguidanc33

OSTRZA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :)

Chciałbym wam zaprezentować mój nowy , lepszy Fragmovie . Jest on wykonany w 100% przeze mnie więc proszę o nie pisanie komentarzy typu "To nie twój filmik" :). Proszę o komentowanie i ocenianie tego video tutaj jak i na youtube : )

http://www.youtube.com/watch?v=eKKGH1e7jqg

Polecam zobaczenie filmiku w jakości HD , 720p lub 1080p . Miłego oglądania ; )

Pozdrawiam,

xguidanc33

//Sygnatura nieregulaminowa

TheJeron78

Opublikowano

Niezły skill i przynajmniej nie kampisz, ale muzyka chujowa. ;)

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

@up slawek jak taki kozak to daj swój Frag ;p

mam jeszcze jedno pyt. jakim programem to nagrywałeś, frapsem??

zbyt duża sygna

Opublikowano

@UP

Tak nagrywałem Fraps'em 60fps ;)

@Topic

Dziękuje za komentowanie i ocenianie : )

TheJeron78

Opublikowano

Bez obrazy, ale moim zdaniem KAŻDY jakby wyciął wszystkie swoje fajne akcje, to każdy miałby takiego skila. Koksisz bo masz famka. Nagraj jeden cały mecz bez wycinania to zobaczymy twojego skilla.

wilk.png

Opublikowano

jak takii pro jestes..... to czemu ani razu nie pokazales swoich stat na koniec mapki?? tez moge nagrac moje kille i wstawic na YT...

40760109.th.jpg

Jak możesz daj +

Opublikowano

Bez obrazy, ale moim zdaniem KAŻDY jakby wyciął wszystkie swoje fajne akcje, to każdy miałby takiego skila. Koksisz bo masz famka. Nagraj jeden cały mecz bez wycinania to zobaczymy twojego skilla.

Dobrze , wrzucę filmik na Youtube i wyślę Ci linka na PW .

jak takii pro jestes..... to czemu ani razu nie pokazales swoich stat na koniec mapki?? tez moge nagrac moje kille i wstawic na YT...

Hmm zrobić Ci kilka zdjęć jakie mam na koniec meczu ? Dla mnie to nie problem ; )

Na mój gust to Ci z którymi grałeś nawet grać nie potrafią. Lvl 1 - 10?

Hm mylisz się , połowa graczy na filmie ma 30 lv + , nagrywałem to 2-3 dni temu więc pamiętam ; )

@Topic

Dziękuje za komentarze wszystkim ; )

TheJeron78

Opublikowano

Witam. :)

Chciałbym wam zaprezentować mój nowy , lepszy Fragmovie . Jest on wykonany w 100% przeze mnie więc proszę o nie pisanie komentarzy typu "To nie twój filmik" :). Proszę o komentowanie i ocenianie tego video tutaj jak i na youtube : )

http://www.youtube.com/watch?v=eKKGH1e7jqg

Polecam zobaczenie filmiku w jakości HD , 720p lub 1080p . Miłego oglądania ; )

Pozdrawiam,

xguidanc33

fajny no recoil

Opublikowano

jasny to zapraszam do ogladniecia mojego frag movie stare acc ale sie to zachowalo... acc na sell za marne 20zl :) lvl 39 kd 2+

@topic

OSTRZA nie martw sie co pisza te debile bo jak widac cwele nie wiedza co to jest FragMovie... Jakby mial nagrywac i wrzucac cala runde debile to by musial miec dysk 2terabajty zeby przynajmniej 3-4-5 rund wrzucic... fraps w ciagu 2min jak sie nie myle nagrywa 3.5gb chyba chociaz moge sie mylic bo nie pamietam

hersygna.png
Opublikowano

@ehem...

Spoko ja się tam nie przejmuje, niech piszą komentarze co do tego filmiku , lecz te same urywki Ci powiem co miałem do tego filmiku zajmowały mi ok. 14 GB , więc rozmiar mówi sam za siebie . Fragmovie to fragmovie , chyba chodzi o to w nim by był efektowny i pokazywało się na nim to co się umie i jak się gra : )

@Topic

Dziękuje wszystkim za komentarze , zapraszam nowych użytkowników do oglądnięcia ! : )

TheJeron78

Opublikowano

Skilla masz czadowego (nie lepszego ode mnie) Ale niezłego panzer skill też masz ;D

Jaka skromność :P . I zgadzam się z nimi jak ma się Famasa to żaden skill nie jest potrzebny i jak by tak każdy pokazał swoje wycinki z samymi kilami to też by byli koksami .

A jak pisałeś , że powyżej 30 lvl to zwłaszcza spodobała mi się akcja jak ,,30 lvl '' nie umiał w ciebie trafić ...xD.

A po za tym grałeś na różnych mapach i na pewno na każdej mapie nie było 30 lvl +

Opublikowano

@up pierdolisz...

famas tez taki pro elo nie jest zabije sie nim max 3 osoby jak maja full hp i to 3 osoby fuxem

ja juz na cqc nie gram... i co ?? zaraz mi powiesz ze tez nie mam skila ? bo latam heli i campie w bazie tak ???

hersygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...